Chlebíček, který nepotřebuje ani minutu kynout a přesto je krásně nadýchaný a jemný uvnitř a zvenku je extrémně křupavý. Vůně při pečení vás omámí a nevydržíte, aby chlebík vychladl a už ho budete krájet. Autor: Triniti
Chlebíček, který nepotřebuje ani minutu kynout a přesto je krásně nadýchaný a jemný uvnitř a zvenku je extrémně křupavý. Vůně při pečení vás omámí a nevydržíte, aby chlebík vychladl a už ho budete krájet. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Peču chleba již několik let. Tento recept je však za mne největší propadák. Chleba nenaběhl chuťově nic moc. Budu se držet osvědčených receptů, mezi které tento rozhodně nepatříza mně propadák.
Chléb byl výborný všem chutnal a je snadný na přípravu přidávám ještě semínka
díky :)
Byl poměrně malý, málo vyběhl, přidala bych víc soli. Ale chuťově dobrý, za tu rychlost a láci ingerdiencí 1. Díky.
Můj první chleba v životě a povedl se! :-) Přidala jsem slunečnicová a sezamová semínka, to my rádi. Recept je neskutečně jednoduchý a výsledný chlebík úplně vynikající! Hned se po něm zaprášilo a právě jsem vytáhla z trouby druhý :-D Děkuji za skvělý recept a posílám fotky..
Díky za recept je fakt moc dobrý 😁😁😁
Krásný den, recept je super rychlý a chuť výborná. Jen jsem místo kmínu osmažila Cibulku a přidala dovnitr. Fantastické :)
"Pečení závisí od trouby, proto je třeba chlebíček sledovat." Pokud budu chleba péct, budu se řídit tím časem 35 minut, právě že se mi nějak nechce u trouby stát a sledovat ji. :-)
Tak chlebík jsem pekla asi 55 minut, ale u trouby jsem neseděla. :-) Chuťově je dobrý, zase jiný recept.
Vcera jsem ho vyzkousela a je opravdu skvely, rychly a vyborny. Moc dekuji za recept.
Díky :)
Moc dobrý chlebíček....děkuji za jednoduchý recept....
Vynikajici chleb. Byla jsem mile prekvapea, ze je tak chutny a krupavy. Hlavne je rychly :-) Doporucuji!!!
Recept a popis pana Františka mě hodně zaujal :-)) ale vůbec sušené droždí nepoužívám a vidím, že se prodávají různé gramáže. Prosím o radu, kolik gramů droždí. Děkuji.
10g suseneho drozdi odpovida 1 kostce 42g drozdi :-)
Děkuji za poučení :-)
Tak jsem ten chleba vyzkoušel a bylo to rychlé a dobré udělal jsem dva bochníky (každý z kila mouky ) a než se ten druhý upekl tak jsem skoro půlku toho prvního sežral sám jak je bobrý (holt zlatý český ručičky) Dekuji .
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Totální propadák