Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkou

Recept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkou

Přidal: Triniti, 13.9.2019

Kategorie: Chléb, Pečivo

FOTO OD VÁS
Recept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkou
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Chlebíček, který nepotřebuje ani minutu kynout a přesto je krásně nadýchaný a jemný uvnitř a zvenku je extrémně křupavý. Vůně při pečení vás omámí a nevydržíte, aby chlebík vychladl a už ho budete krájet. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Recept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkouRecept Hop šup chlebíček bez práce, bez kynutí a s křupavou kůrkou
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 13.9.2019

Kategorie: Chléb, Pečivo

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

400 ghladká mouka
1 lžičkasůl
1 lžičkakmín
300 mlvlažná voda
1 lžičkakr. cukr
1 bal.sušené droždí

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. V malé misce smícháme vodu, cukr a droždí. Nemusíte čekat, až vznikne kvásek, ale pokračujeme hned. Přidáme ostatní suroviny a promícháme.
  2. Hmotu pouze spojíme. Těsto nalijeme do připravené zapékací mísy vystlané pečícím papírem a vložíme ji hned do trouby, kterou jsme vyhřály na 220 stupňů.
  3. Během pečení chlebík potřeme dva krát slanou vodou a jednou po upečení. Necháme vychladnout na mřížce.
  4. Pečení závisí od trouby, proto je třeba chlebíček sledovat. Když má krásně zlatou kůrku, chlebík je hotový.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU

Vynikajici chleb. Byla jsem mile prekvapea, ze je tak chutny a krupavy. Hlavne je rychly :-) Doporucuji!!!

Recept a popis pana Františka mě hodně zaujal :-)) ale vůbec sušené droždí nepoužívám a vidím, že se prodávají různé gramáže. Prosím o radu, kolik gramů droždí. Děkuji.

10g suseneho drozdi odpovida 1 kostce 42g drozdi :-)

Tak jsem ten chleba vyzkoušel a bylo to rychlé a dobré udělal jsem dva bochníky (každý z kila mouky ) a než se ten druhý upekl tak jsem skoro půlku toho prvního sežral sám jak je bobrý (holt zlatý český ručičky) Dekuji .

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit