Jahodové tiramisu s bílou čokoládou

Recept Jahodové tiramisu s bílou čokoládou
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Základem je hlavně to, že je to nepečené. Objevila jsem nedávno asi 4 recepty na ovocné tiramisu a vybrala jsem si tento recept. Samozřejmě přišly i moje úpravy, kde jsem tvaroh zaměnila za mascarpone, aby to bylo pravé, poctivé a chutnější. Pokud však jste nenašli mascarpone na akci v obchodě a zdá se vám velmi drahé, klidně ho nahraďte za jemný tvaroh. Už jsem to dělala i s jemným tvarohem a také to bylo chutné. Autor: Marta M.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Základ:

dlouhé piškoty

Krémová náplň:

250 mlšlehačky
500 gmascarpone
200 gbílé čokolády

Ovocná náplň:

800 gjahody
2 ksvanilkového cukru

Zdobení:

kakao na posypání
jahody na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jahody rozmixujeme tak, aby zůstaly i kousky. V misce vyšleháme šlehačku, přidáme mascarpone a opatrně promícháme.
  2. Do utřeného krému přidáme rozpuštěnou vychladlou bílou čokoládu a ručně metličkou smícháme.
  3. Na dno misky poklademe piškoty, na které navrstvíme rozmixované jahody. Na jahody dáme vrstvu mascarponového krému a opět piškoty a rozmixované jahody, krém ... Já jsem na krém dala ještě borůvky a poslední vrstva je krémová.
  4. Hotový koláč posypeme kakaem a ozdobíme jahodami.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit