Jen tak zlehka - lečo z domácí zeleniny

Přidal: rebeka, 10.8.2017
Kategorie: Oběd, 15 minutovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jen tak zlehka. Vše, co jsem našla v chladničce byla paprika, rajče, kousek klobásy a jarní cibulka. Vzniklo z toho lečo, jen jsem musela utíkat do obchodu na vajíčka. Tak jestli máte v lednici bez užitku kousek uzeniny, zeleninu a pod, vykouzlíte chutnou večeři do 15 minut. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 10.8.2017
Kategorie: Oběd, 15 minutovky
SUROVINY
250 guzenina (klobása, párek...)
4 ksrůznobarevné papriky
300 grajčat
1 kscibule
3 až 4 ksvejce
1 lžícesádla
dle chutisůl, pepř
případně i výpek z masa
- Na sádle osmahneme na kostčky pokrájenou cibuli, přidáme uzeninu, na kostky pokrájenou papriku a 7 minut restujeme.
- Přidáme pokrájená rajčata a restujeme dalších 5 minut. Osolíme a opepříme dle chuti.
- Zvlášť na pánvi a troše tuku (máslo, olej, sádlo) vymícháme vajíčka.
- Ty pak přidáme do pánve s uzeninou a zeleninou. Doladíme chutě.
- Máme-li naťovou cibulku, přidáme ji také.
Můj blog: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny.
KOMENTÁŘE K RECEPTU