Tato bublanina je nejlepší hned po upečení, do druhého dne kvůli máslu trochu ztuhne (na rozdíl od bublanin s olejem, které jsou vláčné i na druhý den). Autor: Jana
Tato bublanina je nejlepší hned po upečení, do druhého dne kvůli máslu trochu ztuhne (na rozdíl od bublanin s olejem, které jsou vláčné i na druhý den). Autor: Jana
Můj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Užasna bublanina,krasne vysoka,odporucam,az na to,ze ja vzdy davam aj bielka,cize vajcia som oddelila,a KP a SB som dala az nakoniec po pridani vyslahaneho bielka.A vzdy pridam trocha citronovej kory,no nebicko v papulke.Konecne uzasny recept Janka,vďaka 🥰