Křupavé chlebové tyčky

Recept Křupavé chlebové tyčky

Přidal: , 25.5.2015

Kategorie: Chuťovky

FOTO OD VÁS
Recept Křupavé chlebové tyčky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vhodné na různé oslavy, jako příloha ke krémové polévce nebo jen tak ke filmu. Autor: Romča

FOTO OD VÁS
Recept Křupavé chlebové tyčky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 25.5.2015

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

dle potřebychleba
dle potřebyolej
dle potřebykoření kari a čili

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Chleba nakrájíme na tyčky, dáme na plech , pokapeme olejem a posypeme pikantním kořením, podle toho kdo co má rád. Já používám kari a čili. Můžeme použít různé bylinky - sušené nebo čerstvé, podle toho kdo má co rád.
  2. Dáme zapéct do trouby , ale pozor, aby se nepřipálily, musí být křupavé a upečené dozlatova. Je to výborné chroupání k televizi a navíc dobře využijete starší chléb.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit