NejRecept.cz Chuťovky Křupavé chlebové tyčky
Křupavé chlebové tyčky
Recept Křupavé chlebové tyčky

Vhodné na různé oslavy, jako příloha ke krémové polévce nebo jen tak ke filmu. Autor: Romča

Romča Važa Romča Važa    ·   25.5.2015

Křupavé chlebové tyčky

Vhodné na různé oslavy, jako příloha ke krémové polévce nebo jen tak ke filmu. Autor: Romča

Suroviny

Budeme potřebovat:

dle potřeby
chleba
dle potřeby
olej
dle potřeby
koření kari a čili
Postup receptu
Vytisknout
  1. Chleba nakrájíme na tyčky, dáme na plech , pokapeme olejem a posypeme pikantním kořením, podle toho kdo co má rád. Já používám kari a čili. Můžeme použít různé bylinky - sušené nebo čerstvé, podle toho kdo má co rád.
  2. Dáme zapéct do trouby , ale pozor, aby se nepřipálily, musí být křupavé a upečené dozlatova. Je to výborné chroupání k televizi a navíc dobře využijete starší chléb.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář