Něco pro milovníky smaženého. Po dlouhém čase jsem se znovu pustila do vaření tradičních jídel a mezi tradiční jídla určitě patří i langoš. Já dělávám z mléka, někdo pouze z vody. Mně se zdají chutnější a jemnější právě z toho mléka a potírám každý kousek i česnekem. Se šunkou, sýrem, kečupem, tatarskou omáčkou nebo s majonézou, případně pouze s jogurtem, no alternativ je mnoho. Autor: Milka
Něco pro milovníky smaženého. Po dlouhém čase jsem se znovu pustila do vaření tradičních jídel a mezi tradiční jídla určitě patří i langoš. Já dělávám z mléka, někdo pouze z vody. Mně se zdají chutnější a jemnější právě z toho mléka a potírám každý kousek i česnekem. Se šunkou, sýrem, kečupem, tatarskou omáčkou nebo s majonézou, případně pouze s jogurtem, no alternativ je mnoho. Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě