Langoše se šunkou a sýrem

Přidal: Emília Raganová, 20.3.2018
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Něco pro milovníky smaženého. Po dlouhém čase jsem se znovu pustila do vaření tradičních jídel a mezi tradiční jídla určitě patří i langoš. Já dělávám z mléka, někdo pouze z vody. Mně se zdají chutnější a jemnější právě z toho mléka a potírám každý kousek i česnekem. Se šunkou, sýrem, kečupem, tatarskou omáčkou nebo s majonézou, případně pouze s jogurtem, no alternativ je mnoho. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 20.3.2018
SUROVINY
1 kghladké mouky
6 dkgdroždí
7 dlmléka
1 PLcukru
2 lžičkysoli
tatarská omáčka
šunka
strouhaný sýr
- Uděláme si kvásek, necháme ho vykynout a přidám k ostatním surovinám.
- Šunku nakrájíme na čtverečky, sýr nastrouháme.
KOMENTÁŘE K RECEPTU