Linecká patrová srdíčka s mascarpone krémem a ovocem

Recept Linecká patrová srdíčka s mascarpone krémem a ovocem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak dnes trochu slavnostnější. Patrová srdíčka s masarpone krémem. Tento krém je dokonalý a je velmi jednoduchý na přípravu. Dělávám ho i do dortů. S ovocem je to dokonalá kombinace jak připravit luxusní zákusek, který bude na 100% chutnat každému. Nemusíte šlehat pudink s máslem, zbytečně těžké krémy pouze zaplní žaludek. Autor: Marta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Těsto:

750 ghladká mouka
250 gmoučkový cukr
500 gmásla
2 ksžloutky
1 lžičkasoda bikarbona
1 lžičkaprášek do pečiva

Náplň:

750 gmascarpone
500 mlšlehačka
2 ksvanilkový cukr
2 ksztužovač

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vše spolu spracujeme, vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Peču na pečícím papíře na 180 stupňů asi 7 minut - nepečte příliš dlouho, abyste těsto zbytečně nevysušily.
  2. Šlehačku vyšleháme s vanilkovým cukrem, před došľahaním přidáme ztužovač, nakonec zašleháme mascarpone.
  3. Na spodní srdíčko doprostřed dáme džem, krém, srdíčko a už jen nastříkam krém cukrářským sáčkem.
  4. Ozdobíme ovocem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit