Linecká patrová srdíčka s mascarpone krémem a ovocem

Přidal: Marta Mlyn, 23.6.2018
Kategorie: Valentýn, Sváteční pečení, Linecké cukroví, Vánoční cukroví, Vánoce, Moučníky, Dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak dnes trochu slavnostnější. Patrová srdíčka s masarpone krémem. Tento krém je dokonalý a je velmi jednoduchý na přípravu. Dělávám ho i do dortů. S ovocem je to dokonalá kombinace jak připravit luxusní zákusek, který bude na 100% chutnat každému. Nemusíte šlehat pudink s máslem, zbytečně těžké krémy pouze zaplní žaludek. Autor: Marta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 23.6.2018
Kategorie: Valentýn, Sváteční pečení, Linecké cukroví, Vánoční cukroví, Vánoce, Moučníky, Dezerty
SUROVINY
Těsto:
750 ghladká mouka
250 gmoučkový cukr
500 gmásla
2 ksžloutky
1 lžičkasoda bikarbona
1 lžičkaprášek do pečiva
Náplň:
750 gmascarpone
500 mlšlehačka
2 ksvanilkový cukr
2 ksztužovač
- Vše spolu spracujeme, vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Peču na pečícím papíře na 180 stupňů asi 7 minut - nepečte příliš dlouho, abyste těsto zbytečně nevysušily.
- Šlehačku vyšleháme s vanilkovým cukrem, před došľahaním přidáme ztužovač, nakonec zašleháme mascarpone.
- Na spodní srdíčko doprostřed dáme džem, krém, srdíčko a už jen nastříkam krém cukrářským sáčkem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Linecké poschodové srdiečka s mascarpone krémom a ovocím.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Linzerszívek mascarpone krémmel, gyümölccsel.
KOMENTÁŘE K RECEPTU