Luxusní lakocinka - SEX na talířku

Recept Luxusní lakocinka - SEX na talířku

Přidal: , 15.10.2014

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Extra krémový, lahodný, sladký a na jazyku rozplývajíci se zákusek s názvem Sex na talířku je skvělou variantou pro sladké potěšení. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.10.2014

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví

SUROVINY

Těsto:

250 gnasekaných pekanových ořechů
3 lžícekr. cukru
125 gmásla
250 gpolohrubé mouky

Tvarohová náplň:

250 gjemného tvarohu
250 gmoučkového cukru
1 kssmetana na šlehání

Vanilková náplň:

1 bal.vanilkového pudinku
400 mlplnotučného mléka
125 gzakysané smetany
4 lžícekr. cukru

Čokoládová náplň:

1 bal.čokoládového pudinku
400 mlplnotučného mléka
125 gzakysané smetany
4 lžícekr. cukru

Poleva:

2 kssmetany na šlehání
cukr na oslazení - nemusí být
strouhaná/nasekaná čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny přísady potřebné na spodní těsto si smícháme v misce a rukama ho utlačíme na připravenou formu. Troubu si předehřejeme, vložíme do ní připravené těsto ve formě a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 20 minut.
  2. Připravíme si krémy - vanilkový a čokoládový pudink podle návodu: V mléce (pokud chcete mít krém hustší, použijte méně mléka, cca 400 ml) si rozděláme pudinky, přidáme cukr a vaříme do zhoustnutí. Po uvaření si do pudinku přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
  3. Do misky si vložíme tvaroh a cukr. Mixérem pořádně rozmixujeme. V druhé misce si vyšleháme šlehačku a po vyšlehání spojíme s tvarohem.
  4. Upečené ořechové těsto vyjmeme, necháme odstát, aby vychladlo. Na vychladlé těsto si vrstvíme nádivky.
  5. Nejdříve tvarohovou, pak vanilkovou, čokoládovou a na vrch si vyšleháme šlehačky.
  6. Ozdobíme nastrouhanou/nasekanou čokoládou, nakrájíme na kostky a můžeme podávat.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit