Starý recept jak drak :) Nebojte se, chutná to opravdu skvěle. Já jsem se ze začátku bála, jak může něco tak dobré vzniknout z brambory, ale přece. Je to sice kalorická bomba - přece tolik cukru, skoro jsem zkolabovala když jsem ho přidávala. V originálním receptu bylo psáno, přidáváme tolik cukru, kolik vsaje brambora, tak na začátku jsem začínala s dávkou 300 g, pak jsem přidala dalších 300 g a nakonec jsem skončila při 800 g. Autor: Adkas
Starý recept jak drak :) Nebojte se, chutná to opravdu skvěle. Já jsem se ze začátku bála, jak může něco tak dobré vzniknout z brambory, ale přece. Je to sice kalorická bomba - přece tolik cukru, skoro jsem zkolabovala když jsem ho přidávala. V originálním receptu bylo psáno, přidáváme tolik cukru, kolik vsaje brambora, tak na začátku jsem začínala s dávkou 300 g, pak jsem přidala dalších 300 g a nakonec jsem skončila při 800 g. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Tak tohle teda opravdu neznám...znám moučník - brambora- ale ten se dělal ze dvou plátků piškotového těsta - uvnitř byl tuhý pařížský krém, zmačkalo se to do tvaru koule asi 5- 6 cm v průměru , následně obalilo v tenkém plátu marcipánu - a pak v kakau