NejRecept.cz Sladká jídla Buchty Margot řezy s broskvemi a krémem
Margot řezy s broskvemi a krémem
Recept Margot řezy s broskvemi a krémem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   19.5.2016

Margot řezy s broskvemi a krémem

Margot řezy s broskvemi a krémem. Autor: Lenulka

Suroviny

Těsto :

2 hrnky
polohrubé mouky
1 hrnek
krupicového cukru
2 ks
vejce
1 ks
prášek do pečiva
1 ks
vanilkový cukr
1/2 hrnku
oleje
1 ks
smetana ke šlehání
1 ks
tyčinka Margot
dle potřeby
mléko

Suroviny na krém :

1 ks
pomazánkové máslo
2 ks
zakysaná smetana
2 ks
vanilkový cukr

Na dokončení :

1 ks
rybízová marmeláda
1 ks
broskvový kompot
1 ks
tyčinka Margot
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, vanilkovým cukrem, přidáme vejce a smetanu a důkladně promícháme. Podle potřeby můžeme přidat trochu mléka. Nakonec zamícháme nastrouhanou tyčinku Margot.
  2. Těsto nalejeme na plech vyložený pečicím papírem a v mírně vyhřáté troubě upečeme.
  3. Po vychladnutí buchtu natřeme marmeládou, poklademe na ni okapané broskve a zlehka natřeme krém připravený z pomazánkového másla, zakysané smetany a vanilkového cukru.
  4. Nakonec dozdobíme nastrouhanou tyčinkou Margot.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář