Marinovaná kuřecí prsa s vařenými bramborami

Přidal: Marta Mlyn, 4.10.2017
Kategorie: Grilované maso, Kuřecí maso, Grilování a BBQ, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché jídlo, které si najde svého oblíbence v každé domácnosti. Kuřecí prsa jsou již klasikou, tedy alespoň u nás doma. Pokud nevím co vařit, vyberu z mrazáku kuřecí prsa, počkám, dokud se rozmrazí a za ten čas si promyslím, co udělám. Tentokrát to byly česnekové kuřecí řízky a jako příloha pouze vařené brambory, které jsem na talíři posypala nasekanou pažitkou. Autor: Marta M.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 4.10.2017
Kategorie: Grilované maso, Kuřecí maso, Grilování a BBQ, Maso, Oběd
SUROVINY
4 kskuřecí prsa
2 ksvajíčka
4 stroužkyprolisovaný česnek
2 PLolej
2 PLškrob (Gustin)
1 PLplnotučná hořčice
1 lžičkasůl
- Všechny ingredience spolu smícháme a máme marinádu.
- Prsa nakrájíme na plátky a okraje špičkou nožíka jemně nakrojíme, aby se masíčko při pečení nezkroutilo.
- Každý kousek namočíme do marinády - pokud by se zvýšila vylijeme na maso a dáme do lednice na 12 hodin.
- Na troše oleje z obou stran opečeme.
- Podáváme s vařenými bramborami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU