Medové řezy jsou velmi oblíbené zákusky hlavně na svatbu, velké slavnosti nebo svátky, jako jsou Vánoce nebo Velikonoce. Někdo připravuje medové řezy i během roku, klasické nebo i s oříšky. Tyto medové řezy jsou netradiční, plní se obyčejným i čokoládovým krémem a potírají se meruňkovým džemem. Jsou vynikající a nejlepší jsou tehdy, pokud postojí minimálně 2 dny. Tehdy je těsto vláčné a rozplývá se na jazyku.
Medové řezy jsou velmi oblíbené zákusky hlavně na svatbu, velké slavnosti nebo svátky, jako jsou Vánoce nebo Velikonoce. Někdo připravuje medové řezy i během roku, klasické nebo i s oříšky. Tyto medové řezy jsou netradiční, plní se obyčejným i čokoládovým krémem a potírají se meruňkovým džemem. Jsou vynikající a nejlepší jsou tehdy, pokud postojí minimálně 2 dny. Tehdy je těsto vláčné a rozplývá se na jazyku.
Každý den nejlepší recepty a články
Ano, je to to samé těsto. Záleží na délce pečení. I minuta navíc přidá na barvě :)
Čím to je, že těsto má dva tmavší odstíny, přestože v něm nic tmavého není?
medová těsta jsou po upečení tmavší :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Dobře, ale vnitřní pruhy jsou tmavší a vnější světlejší. Je to to samé těsto?