Medvědí česnek - na uskladnění

Recept Medvědí česnek - na uskladnění

Přidal: , 29.4.2016

Kategorie: Zavařeniny

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Medvědí česnek používám do pomazánek, na ozdobu brambor, ale také jen na namazaný chléb. Je výborný a zdravý. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 29.4.2016

Kategorie: Zavařeniny

SUROVINY

Suroviny :

medvědí česnek

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jednotlivé listy medvědího česneku důkladně omyjeme a osušíme. Potom ho nakrájím na nudličky a dám do důkladně vymytých a usušených lahví. Můžeme lehce stlačit .Naplníme je až po okraj.
  2. Láhve musí být se šroubovacím uzávěrem, aby česnek nebylo při skladování cítit.
  3. Uchováváme v lednici a postupně odebírám - vydrží asi 3 týdny jako čerstvý.
  4. Větší množství dávám do mražáku. Pro potřebu si vždy odsypu a zbytek vrátím zpět.
  5. Medvědí česnek používám do pomazánek, na ozdobu brambor, ale také jen na namazaný chléb. Je výborný a zdravý.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit