Medvědí česnek - na uskladnění

Přidal: LENULKA, 29.4.2016
Kategorie: Zavařeniny
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Medvědí česnek používám do pomazánek, na ozdobu brambor, ale také jen na namazaný chléb. Je výborný a zdravý. Autor: Lenulka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: LENULKA, 29.4.2016
Kategorie: Zavařeniny
SUROVINY
Suroviny :
medvědí česnek
- Jednotlivé listy medvědího česneku důkladně omyjeme a osušíme. Potom ho nakrájím na nudličky a dám do důkladně vymytých a usušených lahví. Můžeme lehce stlačit .Naplníme je až po okraj.
- Láhve musí být se šroubovacím uzávěrem, aby česnek nebylo při skladování cítit.
- Uchováváme v lednici a postupně odebírám - vydrží asi 3 týdny jako čerstvý.
- Medvědí česnek používám do pomazánek, na ozdobu brambor, ale také jen na namazaný chléb. Je výborný a zdravý.
KOMENTÁŘE K RECEPTU