Rychlé a chutné. Ano, možná vás zmátlo, že o smaženém květáku říkám, že je připraven rychle, ale vyzkoušela jsem způsob, který si zamilujete. Používám uzavíratelné sklenice, do kterých dávám ingredience na obalení - mouku nebo strouhanku - a do nich vkládám kousky květáku - více najednou. Nádobu zavřu a jen s ní zatřepu a během několika vteřin máte obaleno a nemusíte si špinit ruce. Mezi květák také obvykle zapíchnu proužky sýra.
Rychlé a chutné. Ano, možná vás zmátlo, že o smaženém květáku říkám, že je připraven rychle, ale vyzkoušela jsem způsob, který si zamilujete. Používám uzavíratelné sklenice, do kterých dávám ingredience na obalení - mouku nebo strouhanku - a do nich vkládám kousky květáku - více najednou. Nádobu zavřu a jen s ní zatřepu a během několika vteřin máte obaleno a nemusíte si špinit ruce. Mezi květák také obvykle zapíchnu proužky sýra.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě