Skvělý tip, jak si ozvláštnit nedělní oběd. Křupavé, ale nemastné kuřecí řízky, které si zamilujete. Do strouhanky stačí přidat nastrouhaný parmazán. Obalené řízky položte na plech, zastříkněte minimem oleje a zapečte v troubě. Dokonalost, troufám si říct, že ještě lepší a křupavější než klasické řízky smažené na pánvi v oleji.
Skvělý tip, jak si ozvláštnit nedělní oběd. Křupavé, ale nemastné kuřecí řízky, které si zamilujete. Do strouhanky stačí přidat nastrouhaný parmazán. Obalené řízky položte na plech, zastříkněte minimem oleje a zapečte v troubě. Dokonalost, troufám si říct, že ještě lepší a křupavější než klasické řízky smažené na pánvi v oleji.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě