Už jste zkoušeli tento famózní dezert? Sušenkový základ dokonale nahradí pečené těsto, takže příprava trvá opravdu velmi krátce. Uvaříme bílý krém z mléka, cukru a kukuřičného škrobu, zamícháme do něj máslo a na vrch vylijeme čokoládovou polevu, kterou připravíme pouze z čokolády a smetany na šlehání. Tu už nešleháme, ale pouze vylijeme na bílý krém a necháme mírně zatuhnout. Ta poleva nikdy neztuhne jak se říká na kámen, bude krásně jemná a roztíratelná i po důkladném vychladnutí. Autor: Petra
Už jste zkoušeli tento famózní dezert? Sušenkový základ dokonale nahradí pečené těsto, takže příprava trvá opravdu velmi krátce. Uvaříme bílý krém z mléka, cukru a kukuřičného škrobu, zamícháme do něj máslo a na vrch vylijeme čokoládovou polevu, kterou připravíme pouze z čokolády a smetany na šlehání. Tu už nešleháme, ale pouze vylijeme na bílý krém a necháme mírně zatuhnout. Ta poleva nikdy neztuhne jak se říká na kámen, bude krásně jemná a roztíratelná i po důkladném vychladnutí. Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě