Omeleta se špenátem a brynzou

Recept Omeleta se špenátem a brynzou

Přidal: , 27.6.2016

Kategorie: Oběd, Chuťovky, Část dne, Snídaně

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud máte rádi špenát, připravte si chuťovku k snídani nebo k večeři. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 27.6.2016

Kategorie: Oběd, Chuťovky, Část dne, Snídaně

SUROVINY

Omeleta:

4 ksvejce
4 lžíce12% smetany na vaření
dle chutisůl, pepř
1 lžícemásla a trochu oleje

Na náplň:

200 gmraženého /nebo čerstvého/ listového špenátu
3 stroužkyčesneku
1 ksmenší cibule
dle chutisůl, pepř
100 gbrynzy
1 lžíce oleje nebo másla

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce prošleháme se smetanou, solí pepřem. V pánvi si rozpálíme tuky přidáme rozmíchaná vejce a usmažíme omeletu na mírném ohni.
  2. Na druhé pánvičce si připravíme náplň: Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek, špenát, osolíme, opepříme.
  3. Dusíme dokud špenát nezměkne /je-li čerstvý/ nebo se nerozmrazí /je-li mražený/.
  4. Hotovou omeletu opatrně přesuneme na talíř, navrstvíme špenát a posymeme rozdrobenou brynzou. Přehneme a můžeme podávat.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit