Všechny suroviny na přípravu těsta smícháme v misce ručním mixérem a následné ho zabalíme do potravinářské fólie. Odložíme do lednice na 2-3 hodiny.
Na pomoučeném pracovní desce těsto vyválíme na velký plát a pomocí formičky nebo sklenice vykrojíme malá kolečka. Ukládáme je na papírem vyložený plech na pečení. Pečeme při teplotě 175 stupňů 8-12 minut.
Smetanu na šlehání ohřejeme /pozor, nesmí vřít/ a odstavíme. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu, máslo a rum. Mícháním čokoládu rozpustíme a odložíme do lednice. Druhý den pomocí mixéru čokoládovou šlehačku vyšleháme do tuhého krému. Krém navrstvíme do cukrářského sáčku nebo do obyčejného a jeden roh odstřihneme. Navrstvíme na upečené kolečka.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo a spojíme. Špic namočíme do čokolády a necháme stát, aby čokoláda ztuhla. Čokoláda nesmí být horká, ale mírně teplá, jinak se pařížský krém rozteče. Dobrou chuť!