Plněné maso je u nás doma velmi oblíbené. Plním čímkoliv, co najdu v chladničce. Obvykle jsou závitky plněné tím, čemu končí spotřeba. Teď jsem spotřebovala otevřenou konzervu kukuřice, hub a hrášku. Tentokrát jsem nepoužila kuřecí prsa jako obvykle, ale kuřecí stehna. Jsou mnohem šťavnatější, ale zase si ptají více času na pečení nebo vaření jako kuřecí prsa. Tak je na vás, jaké maso si vyberete. Autor: Marta M.
Plněné maso je u nás doma velmi oblíbené. Plním čímkoliv, co najdu v chladničce. Obvykle jsou závitky plněné tím, čemu končí spotřeba. Teď jsem spotřebovala otevřenou konzervu kukuřice, hub a hrášku. Tentokrát jsem nepoužila kuřecí prsa jako obvykle, ale kuřecí stehna. Jsou mnohem šťavnatější, ale zase si ptají více času na pečení nebo vaření jako kuřecí prsa. Tak je na vás, jaké maso si vyberete. Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě