Přírodní vepřová pečeně

Přidal: NejLucka, 15.4.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché, rychlé a hlavně chutné jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo bramborovou kaši.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 15.4.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
SUROVINY
Budeme potřebovat:
vepřové maso
sůl
pepř
grilovací koření
olej
hranolky
tatarská omáčka
- Maso nakrájíme na plátky, lehce rukou naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření).
- Po obou stranách zprudka krátce opečeme, vložíme na plech a pečeme v troubě na 160 °C - 12 minut.
- Příloha - hranolky nebo bramborová kaše.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
KOMENTÁŘE K RECEPTU