Přírodní vepřová pečeně

Recept Přírodní vepřová pečeně

Přidal: , 15.4.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduché, rychlé a hlavně chutné jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo bramborovou kaši.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.4.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

vepřové maso
sůl
pepř
grilovací koření
olej
hranolky
tatarská omáčka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce rukou naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření).
  2. Po obou stranách zprudka krátce opečeme, vložíme na plech a pečeme v troubě na 160 °C - 12 minut.
  3. Příloha - hranolky nebo bramborová kaše.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit