NejRecept.cz Maso Vepřové maso Přírodní vepřová pečeně
Přírodní vepřová pečeně
Recept Přírodní vepřová pečeně
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření a pečení s radostí

Jednoduché, rychlé a hlavně chutné jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo bramborovou kaši.

NejLucka NejLucka    ·   15.4.2015

Přírodní vepřová pečeně

Jednoduché, rychlé a hlavně chutné jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo bramborovou kaši.

Suroviny

Budeme potřebovat:

vepřové maso
sůl
pepř
grilovací koření
olej
hranolky
tatarská omáčka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce rukou naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření).
  2. Po obou stranách zprudka krátce opečeme, vložíme na plech a pečeme v troubě na 160 °C - 12 minut.
  3. Příloha - hranolky nebo bramborová kaše.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář