Přírodní vepřová pečeně

Jednoduché, rychlé a hlavně chutné jídlo. Jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo bramborovou kaši.

Přidal:, 15.4.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Vepřové
Recept Přírodní vepřová pečeně

Suroviny

Budeme potřebovat:
vepřové maso
sůl
pepř
grilovací koření
olej
hranolky
tatarská omáčka

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce rukou naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření).Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Po obou stranách zprudka krátce opečeme, vložíme na plech a pečeme v troubě na 160 °C - 12 minut.
  3. Příloha - hranolky nebo bramborová kaše.Tip: Vajíčková tlačenka - krok za krokem

Zdroj: Vaření a pečení s radostí