Prokládaný křehký závin s tvarohovou náplní a jablky

Přidal: Mineralka, 7.4.2016
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Jablka, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Připravte si závin trochu jinak. Krásně vypadá a výborně chutná. S těstem se pracovalo dobře, jen ho třeba pořádně zpracovat, protože při nesprávném zpracování se dost trhá, takže buďte trpělivý. Kombinace tvarohu a jablek je dost dobrá, takže nebojte se, aby byl koláček suchý. Je šťavnatý a výborný. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 7.4.2016
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Jablka, Podle ovoce
SUROVINY
Těsto:
250 gjemný tvaroh
200 gmáslo
1 ksvejce
4 lžícemoučkový cukr
3 lžíceoleje
1 bal.vanilkový cukr
1/2 bal.prášek do pečiva
1/2 lžičkyjedlá soda
400 ghladká mouka
Náplň:
350 gjemný tvaroh
2 ksvejce
50 gmoučkový cukr
1/2 bal.vanilkový cukr
4 ksjablko
4 lžícekr. cukr
1 lžičkamletá skořice
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Apfel-Quark-Strudel an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Túrós-almás ropogós rétes.
KOMENTÁŘE K RECEPTU