Tento recept na mini pavlovy se šlehačkou je ideální pro slavnostní příležitosti. Základ tvoří tuhý sníh z bílků, cukru krupice, octa a kukuřičného škrobu. Tyto suroviny se šlehají do tuhého sněhu, který se pak nastříká na plech a peče při postupně snižované teplotě. Po upečení se pavlovy plní rostlinnou šlehačkou s kakaem a cukrem, přičemž dekorace zůstává na vaší fantazii. Recept je jednoduchý na přípravu, přestože výsledný vzhled může působit složitě
Tento recept na mini pavlovy se šlehačkou je ideální pro slavnostní příležitosti. Základ tvoří tuhý sníh z bílků, cukru krupice, octa a kukuřičného škrobu. Tyto suroviny se šlehají do tuhého sněhu, který se pak nastříká na plech a peče při postupně snižované teplotě. Po upečení se pavlovy plní rostlinnou šlehačkou s kakaem a cukrem, přičemž dekorace zůstává na vaší fantazii. Recept je jednoduchý na přípravu, přestože výsledný vzhled může působit složitě
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě