Pravé italské rizoto není vůbec suché. Pokud by vám v italské reštauráii donesli rizoto, které se sype, určitě byste ho měli vrátit zpět. Na suché rizoto jsme si zvykli my. Je tradiční z vařeného masa, například z kuřecí polévky. Tedy alespoň my doma jsme ho takto dělávali. Když se dovařila kuřecí polévka, obralo se maso z kostí nohou a zad, přidala se zelenina, rýže a na talíři jsme to ještě posypali strouhaným tvrdým sýrem. K pravému italskému se nepodává žádný eidam, ale vynikající parmazán. Autor: Kocmax
Pravé italské rizoto není vůbec suché. Pokud by vám v italské reštauráii donesli rizoto, které se sype, určitě byste ho měli vrátit zpět. Na suché rizoto jsme si zvykli my. Je tradiční z vařeného masa, například z kuřecí polévky. Tedy alespoň my doma jsme ho takto dělávali. Když se dovařila kuřecí polévka, obralo se maso z kostí nohou a zad, přidala se zelenina, rýže a na talíři jsme to ještě posypali strouhaným tvrdým sýrem. K pravému italskému se nepodává žádný eidam, ale vynikající parmazán. Autor: Kocmax
Můj blog: Vaříme bez tuku
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě