Rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou. Autor: Lenulka

Přidal:, 16.5.2016
Kategorie: Kuřecí, Rizoto, Rýže, Na slano, Maso, Hlavní jídla, Přílohy
Recept Rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Suroviny

Suroviny :
500 gkuřecí prsa
750 grýže
1 balíčekmražená zelenina
1/2 kostkybujonu
sůl, pepř
kečup
olej

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky a osmahneme. Přidáme mraženou zeleninu a rýži. Zalijeme vodou s bujonem a necháme péct.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  2. Hotové rizoto servírujeme na talíř, posypeme strouhaným sýrem a doplníme hlávkovým salátem.
  3. Dle chuti můžeme doplnit kečupem.Tip: Velikonoční maďarská tlačenka se zeleninou a vajíčkem