Rizoto z červené čočky a bulguru

Rizoto z červené čočky a bulguru. Autor: sonizna

Přidal:, 26.10.2015
Kategorie: Rizoto, Bulgur, Rýže, Hlavní jídla, Přílohy
Recept Rizoto z červené čočky a bulguru

Suroviny

Budeme potřebovat:
35 gčervená čočka
35 gbulgur
1/2 kscibule
3 golej olivový
50 gžampiony čerstvé
100 gmražená zeleninová směs
7 gsůl
7 gpepř mletý
1 lžícesójová omáčka
15 geidam do 30 % tuku

Postup přípravy

  1. Červenou čočku a bulgur smícháme, zalijeme vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Slijeme a necháme stranou.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  2. Cibuli nakrájíme na jemno, žampiony na plátky.
  3. Cibuli opékáme na oleji dozlatova.
    Přidáme mraženou zeleninu a žampiony. Dusíme 10 minut.Tip: Vajíčková tlačenka - krok za krokem
  4. Osolíme, opepříme a ochutíme sójovou omáčkou.
  5. Směs čočky a bulguru smícháme se zeleninovou směsí, posypeme sýrem a podáváme.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP