Rizoto z pečeného krůtího masa

Přidal: rebeka, 17.2.2016
Kategorie: Rizoto, Rýže, Přílohy, Na slano, Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché hlavní jídlo, dá se říci, že i tradiční. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
300 gkrůtí pečínky (zbytky z pečení)
1 sáčekrýže
1 sklenička nakládané zeleniny se žampiony ve sladkokyselém nálevu
půl hrnkumraženého hrášku
1 kscibule
4 lžíceoleje
sůl dle potřeby
nastrouhaný sýr (kdo chce)
- Zbyde-li vám kousek krůtí pečínky i s výpekem, je tohle jídlo hotové během chvilky.
- Rýži uvaříme podle návodu a necháme okapat. Maso překrájíme na malé kousky. Zeleninu vyklopíme do sítka a necháme okapat.
- Na rozpáleném oleji v pánvi osmahneme dosklovata nadrobno pokrájenou cibili, přidáme okapanou zeleninu, hrášek, maso i s výpekem, uvařenou rýži a všechno promícháme. Je-li třeba, přisolíme.
- Na talíři posypeme najemno nastrouhaným sýrem.
Autor: Naďa I. (Rebeka)
KOMENTÁŘE K RECEPTU