Roláda z červené řepy

Recept Roláda z červené řepy

Přidal: , 27.4.2015

Kategorie: Rolády, Sladké rolády, Dezerty, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasická slaná roláda se připravuje z tvrdého sýra, no co tak připravit si roládu z červené řepy, brambor, vajíčka, mrkve a jiných dobrot? Vyzkoušejte!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 27.4.2015

Kategorie: Rolády, Sladké rolády, Dezerty, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

4 ksvětší červená řepa
4 ksmrkev
3 ksbrambory
2 ksvejce
1 ksuzená ryba
1 kscibule
100 gmajonéza/zakysaná smetana
sůl
pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Červenou řepu, brambory a mrkev uvaříme ve vodě do měkka. Vajíčka uvaříme natvrdo.
  2. Cibuli nakrájíme na drobno a uzenou rybu také. Spolu smícháme.
  3. Uvařenou červenou řepu očistíme a na jemném struhadle nastrouháme.
  4. Brambory, mrkev a uvařené vajíčko nastrouháme na jemném struhadle.
  5. Připravíme si potravinářskou fólii, navrstvíme červenou řepu a pěkně uhladíme. Na řepu navrstvíme nastrouhanou mrkev a ochutíme solí a pepřem. Natřeme majonézu a navrstvíme nastrouhané brambory. Znovu natřeme majonézu a navrstvíme nastrouhané vajíčka. Osolíme, opepříme podle chuti a nakonec do středu navrstvíme uzenou rybu smíchanou s cibulí.
  6. Pomocí fólie roládu svineme a odložíme do lednice na minimálně 3 hodiny (nejlépe je odložit ji na celou noc) a podáváme. Dobrou chuť!

* Nezapomínáme, že vrstvy musí být stále tenčí. Nejtlustší vrstva je první - červená řepa, o něco tenčí je vrstva mrkve a tak dále. Nejtenčí vrstva je vrstva vajíček.

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit