Při tomto receptu jsem měla velmi velké obavy, co z toho vznikne. Neměla jsem chuť zbytečně utrácet suroviny, ani vkládat svou práci do pro mě neobvyklého receptu - mám na mysli těsto, ale s výsledkem jsem byla velmi překvapená, samozřejmě v dobrém. S těstem se velmi dobře pracovalo, je elastické a snadno se formuje a co je důležité, rozválela jsem ho bez použití zrnka mouky. Nádivku si můžete zvolit libovolnou, podle vlastní chuti. Hodí se brynza, tvrdý sýr, pórek, bylinky a pro masožravce i kousek šunky. Já jsem použila fetu v kombinaci s koprem. Autor: Adkas
Při tomto receptu jsem měla velmi velké obavy, co z toho vznikne. Neměla jsem chuť zbytečně utrácet suroviny, ani vkládat svou práci do pro mě neobvyklého receptu - mám na mysli těsto, ale s výsledkem jsem byla velmi překvapená, samozřejmě v dobrém. S těstem se velmi dobře pracovalo, je elastické a snadno se formuje a co je důležité, rozválela jsem ho bez použití zrnka mouky. Nádivku si můžete zvolit libovolnou, podle vlastní chuti. Hodí se brynza, tvrdý sýr, pórek, bylinky a pro masožravce i kousek šunky. Já jsem použila fetu v kombinaci s koprem. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě