Ryba na rozmarýnu

Přidal: siesta, 3.8.2015
Kategorie: Grilované ryby, Kapr, Grilování a BBQ, Oběd, Ryby a mořské plody
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ryba na rozmarýnu. Jako příloha klasická bramborová kaše. Autor: siesta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: siesta, 3.8.2015
Kategorie: Grilované ryby, Kapr, Grilování a BBQ, Oběd, Ryby a mořské plody
SUROVINY
Budeme potřebovat:
ryba dle chuti (kapr, pangas, treska)
1/2 palicečesneku
rozmarýn
olivový olej
sůl
- Rybu omyjeme a pořádně osušíme ubrousky. Do pekáčku kápneme olej a rozetřeme. Naskládáme osolené rybí kousky.
- Z česnekové palice vyloupeme stroužky, vyndáme klíčky a stroužky nakrájíme na plátky. Zasypeme jimi rybu. Nakonec vložíme rozmarýn, ať už sušený (potom upečený můžeme sníst) nebo čerstvý (ten před podáváním doporučuji vyndat).
- Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů asi půl hodiny nebo si všechno připravíme do jednorázového alobalového pekáčku a pečeme na grilu. Podáváme s bramborovou kaší.
KOMENTÁŘE K RECEPTU