Ryba na rozmarýnu

Recept Ryba na rozmarýnu
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Ryba na rozmarýnu. Jako příloha klasická bramborová kaše. Autor: siesta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Budeme potřebovat:

ryba dle chuti (kapr, pangas, treska)
1/2 palicečesneku
rozmarýn
olivový olej
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rybu omyjeme a pořádně osušíme ubrousky. Do pekáčku kápneme olej a rozetřeme. Naskládáme osolené rybí kousky.
  2. Z česnekové palice vyloupeme stroužky, vyndáme klíčky a stroužky nakrájíme na plátky. Zasypeme jimi rybu. Nakonec vložíme rozmarýn, ať už sušený (potom upečený můžeme sníst) nebo čerstvý (ten před podáváním doporučuji vyndat).
  3. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů asi půl hodiny nebo si všechno připravíme do jednorázového alobalového pekáčku a pečeme na grilu. Podáváme s bramborovou kaší.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit