Rychlá jahodová zmrzlina

Recept Rychlá jahodová zmrzlina

Přidal: , 6.6.2015

Kategorie: Zmrzlina, Dezerty, Chuťovky, Podle ovoce, Jahody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Příprava trvá 10 minut. Už jen zamrazit a můžete se zchladit v těchto horkých dnech. Nejlepší je z domácích jahod!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 6.6.2015

Kategorie: Zmrzlina, Dezerty, Chuťovky, Podle ovoce, Jahody

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 gjahody
250 gkr. cukr
250 gzakysaná smetana
2 bal.smetana ke šlehání
2 lžícemoučkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jahody omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Přidáme cukr a pomocí vařečky je protlačíme.
  2. Smetanu na šlehání spolu s moučkovým cukrem vyšleháme do tuhé šlehačky, přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Tuto hmotu přidáme k rozmixovaným jahodám a spojíme.
  3. Můžeme ještě rozmixovat mixérem, nemusíme /pokud chceme mít v zmrzlině i větší kousky jahod/.
  4. Odložíme do mrazáku a necháme zmrazit.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit