Byla jsem na návštěvě u mé tety a ta je v pečení mistryně. Ochutnala jsem poprvé tuto roládu a hned jsem si vypýtala recept. Recept je tradiční, starý a osvědčený a vždy se podaří. Roláda nejen vypadá super, ale chutná fantasticky. Určitě vyzkoušejte a dejte jí šanci. Ona má v receptu i polohrubou mouku, pokud jsem hledala recepty na sametovou roládu, tak byly obvykle bez mouky, ale s moukou je mnohem lepší. Ta mouka podrží těsto a určitě bych ji z receptu nevyhodila. Autor: Karambola
Byla jsem na návštěvě u mé tety a ta je v pečení mistryně. Ochutnala jsem poprvé tuto roládu a hned jsem si vypýtala recept. Recept je tradiční, starý a osvědčený a vždy se podaří. Roláda nejen vypadá super, ale chutná fantasticky. Určitě vyzkoušejte a dejte jí šanci. Ona má v receptu i polohrubou mouku, pokud jsem hledala recepty na sametovou roládu, tak byly obvykle bez mouky, ale s moukou je mnohem lepší. Ta mouka podrží těsto a určitě bych ji z receptu nevyhodila. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě