Tento zákusek se mi spojuje s oslavami, svatbami, kdy jsem ho z tácky jedla jako první. Dlouho jsem se odhodlávala upéct ho i doma, ale vyzkoušela jsem to. Je to sice můj první pokus, trochu se mi těsto prolomilo, ale mohu se pochlubit, že jsem to zkusila. A určitě jsem ho nepekla naposled. Je tak chutný, těsto je jemné jako pavučinka, je příjemně sladký a banán to dokonale osvěží. Zkuste ho upéct i vy, určitě se vám podaří. Nemáte se čeho bát, sice to vypadá složitě, ale opak je pravdou. Pokud získáte ten správný grif, půjde vám to od ruky. Autor: Janulinka
Tento zákusek se mi spojuje s oslavami, svatbami, kdy jsem ho z tácky jedla jako první. Dlouho jsem se odhodlávala upéct ho i doma, ale vyzkoušela jsem to. Je to sice můj první pokus, trochu se mi těsto prolomilo, ale mohu se pochlubit, že jsem to zkusila. A určitě jsem ho nepekla naposled. Je tak chutný, těsto je jemné jako pavučinka, je příjemně sladký a banán to dokonale osvěží. Zkuste ho upéct i vy, určitě se vám podaří. Nemáte se čeho bát, sice to vypadá složitě, ale opak je pravdou. Pokud získáte ten správný grif, půjde vám to od ruky. Autor: Janulinka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě