Střapaté francouzské kuřecí řízky

Přidal: Lacusin, 15.1.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Chutné, křehké a šťavnaté kuřecí řízky na francouzský způsob. Příprava je velmi jednoduchá a hlavně rychlá. Samozřejmě krájení trvá sice déle, ale stojí to určitě za vyzkoušení. Jsou jemné a velmi křehké. Podávala jsem je s bramborovou kaší, klasickou s mlékem a máslem. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 15.1.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
4 kskuřecí stehna nebo prsa
3 ksvejce
4 lžícezakysaná smetana
4 lžícehladká mouka
3 stroužkyčesnek
sůl a pepř
pažitka na zdobení
petrželka
olej na smažení
- Kuřecí stehna nebo prsa očistíme, omyjeme a důkladně vysušíme.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Strapaté francúzske kuracie rezne.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Francuskie kotleciki z kurczaka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Französische Hähnchenpuffer an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Elenállhatatlan csirketócsni.
KOMENTÁŘE K RECEPTU