Tajemství fontány s bramborovou kaší

Přidal: Adddy17, 15.3.2017
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Toto jídlo mě velmi zaujalo v jednom časopise, který jsem stihla přečíst, když jsem stála v obchodě u pokladny. Recept jsem si nezapamätala úplně, ale skoro celý mi zůstal v paměti, tak jsem zkusila udělat v sobotu na oběd. Zajímavý název, tajemství fontány je asi proto, aby zaujal nejen jedlíky ale i samotné kuchařky. Je tam asi všechno co se dalo použít, ale opravdu tato kombinace chutí byla docela zajímavá. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Adddy17, 15.3.2017
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
4 ksvepřové či kuřecí řízky
dle chutisůl
10 dkgjater
5 dkgměkkého salámu
1 kscibule
2 lžícevařeného hrášku
dle chutiporek
dle chutisojová, worcestrová omáčka
10 dkgstrouhaného eidamu
- Hotové plátky dáme na talíř, na ně játrovou náplň a posypeme strouhaným sýrem.
- Podáváme s bramborem, kaší, hranolkami, kroketami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU