NejRecept.cz Maso Vepřové maso Tajemství fontány s bramborovou kaší
Tajemství fontány s bramborovou kaší
Recept Tajemství fontány s bramborovou kaší
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Adddy17

Toto jídlo mě velmi zaujalo v jednom časopise, který jsem stihla přečíst, když jsem stála v obchodě u pokladny. Recept jsem si nezapamätala úplně, ale skoro celý mi zůstal v paměti, tak jsem zkusila udělat v sobotu na oběd. Zajímavý název, tajemství fontány je asi proto, aby zaujal nejen jedlíky ale i samotné kuchařky. Je tam asi všechno co se dalo použít, ale opravdu tato kombinace chutí byla docela zajímavá. Autor: Adddy

Adddy17 Adddy17    ·   15.3.2017

Tajemství fontány s bramborovou kaší

Toto jídlo mě velmi zaujalo v jednom časopise, který jsem stihla přečíst, když jsem stála v obchodě u pokladny. Recept jsem si nezapamätala úplně, ale skoro celý mi zůstal v paměti, tak jsem zkusila udělat v sobotu na oběd. Zajímavý název, tajemství fontány je asi proto, aby zaujal nejen jedlíky ale i samotné kuchařky. Je tam asi všechno co se dalo použít, ale opravdu tato kombinace chutí byla docela zajímavá. Autor: Adddy

Suroviny
4 ks
vepřové či kuřecí řízky
dle chuti
sůl
10 dkg
jater
5 dkg
měkkého salámu
1 ks
cibule
2 lžíce
vařeného hrášku
dle chuti
porek
dle chuti
sojová, worcestrová omáčka
10 dkg
strouhaného eidamu
Postup receptu
Vytisknout
  1. Řízky naklepeme, osolíme, zprudka opečeme na pánvi, podlijeme a dusíme do měkka.
  2. Na druhé pánvi osmažíme cibulku, přidáme na drobno nakrájená játra, salám a opékáme do měkka, dle potřeby podlévat. Je-li vše měkké, přidáme hrášek, nakrájený porek, dochutíme sojovou a worcestrovou omáčkou
  3. Hotové plátky dáme na talíř, na ně játrovou náplň a posypeme strouhaným sýrem.
  4. Podáváme s bramborem, kaší, hranolkami, kroketami.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář