Tuňáková pomazánka

Recept Tuňáková pomazánka

Přidal: , 23.3.2015

Kategorie: Pomazánky, Tuňáková, Tuňák, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Výborná pomazánka z tuňáka ve vlastní šťávě. Mírně pikantní, ale o to chutnější. Podáváme s čerstvým pečivem.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.3.2015

Kategorie: Pomazánky, Tuňáková, Tuňák, Ryby a mořské plody

SUROVINY

Ingredience:

1 konzervatuňáka ve vl.štávě
2 lžícezelenina mexico (hrášek,kukuřice a kapie)
2 ksvejce
1 ksfeferonka
2 lžícejogurtu
1 lžícedijonské hořčice
trochuporku
citr.šťáva
sůl a pepř
uzená paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka uvaříme natvrdo.
  2. Uvařené rozdrtíme vidličkou, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou šťávu, hořčici, jogurt, na drobno nasekanou feferonku, zeleninu mexiku a tuňáka.
  3. Nakonec přidáme uzenou papriku a vše důkladně smícháme. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit