Vepřové na zelenině a bylinkách pečené v troubě

Recept Vepřové na zelenině a bylinkách pečené v troubě

Přidal: , 12.7.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřová krkovice zapečená v troubě se zeleninou a cibulí. V celém bytě voní bylinky :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.7.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

3 plátkyvepřové krkovice s kostí 2 cm vysoké
3 lžícesádla
1 ksvelké cibule
4 kskeříčková rajčata
1 ksbílá slovenská paprika (klidně i pálivá)
oblíbené koření na maso (zde Italské bylinky od Vitany)
voda nebo vývar na podlévání
sůl, pepř
čerstvé bylinky (tymián, oregáno, bazalka, rozmarýn...)

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Pekáček vymažeme sádlem, na dno dáme na céčka pokrájenou cibuli.
  2. Maso okořeníme, osolíme a opepříme. Položíme na cibuli. Papriku pokrájíme na kostičky a rajčátka na čtvrtiny. Zeleninu pohážeme kolem masa. Přidáme bylinky.
  3. Podlejeme cca 200 ml vody nebo vývaru a přiklopené pečeme v troubě cca 40 minut.
  4. Pak odklopíme, maso obrátíme a dopékáme dalších 20 minut.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit