Vídeňský knedlík

Recept Vídeňský knedlík

Přidal: , 10.4.2015

Kategorie: Knedlíky, Houskové a Karlovarské, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nevíte jakou přílohu zvolit k masu s omáčkou? Připravte si jednoduchý vídeňský knedlík. Nejlepší je použít starší rohlíky. Dobrou chuť!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.4.2015

Kategorie: Knedlíky, Houskové a Karlovarské, Přílohy

SUROVINY

Potřebujeme:

10 ksstarších rohlíků
4 ksvejce
2 dclvlažného mléka
1 dcloleje
2 dclhrubé mouky
1/4 lžičkysůl
petrželka
polohrubá mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rohlíky (dle možnosti starší) nakrájíme na malé kostičky, asi 1 cm.
  2. Pridáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a necháme 20-30 minut odstát. Pak mokrýma rukama tvarujeme větší koule (cca tenisový míček), které obalíme v polohrubé mouce a dáme vařit do vroucí osolené vody 15-20 minut. Dobrou chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit