Králičí maso s karamelizovanou cibulí
Přidáno: 1.2.2018
Ta cibule je luxusní sama o sobě. Budu jí takhle dělat jako přílohu k pečeným masům. Jinak celý recept je vynikající. Určitě zkuste na nedělní oběd, nebo i dnes :) nic tím určitě nezkazíte. K tomu jsem podávala jasmínovou rýži s hráškem, ještě domácím. Namrazila jsem si zásoby, abych v zimě měla trochu barevnější jídlo :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
ZOBRAZIT RECEPT
Nádivka s uzeným masem
Přidáno: 1.6.2017
Nejen na Velikonoce připravuji nádivku, ale i přes rok. Je to sice recept, podle kterého připravují mnozí z vás pouze tu velikonoční, protože do nádivky jde i uzené maso, ale zkuste si ji připravit i přes rok. Jen tak, k pečenému kuřeti. Já nádivku zvyknu připravovat i na různé narozeninové oslavy, když dělám slavnostní oběd. Autor: Kocmax
ZOBRAZIT RECEPT
Koblihy s povidly pečené v troubě
Přidáno: 10.5.2017
Jednoznačně nejlepší koblihy jaké existují. Každý má ten svůj recept na kynuté těsto na koblihy. Já mám také. A je bezkonkurenčně nejlepší. Těsto krásně kyne, dobře se s ním pracuje a vůbec se nelepí jako ostatní těsta, se kterými jsem pracovala osobně. Od kdy jsem pekla koblihy v troubě, už je nesmažím. Zbytečně by byly promaštěné a i takto jsou velmi chutné. Autor: Milka
ZOBRAZIT RECEPT
Kozí sýr s brusinkami a ořechy
Přidáno: 11.6.2017
Někdy netřeba žádné kulinářské speciality, ale postačí vám i kozí sýr, brusinky a k tomu vlašské ořechy. Já k tomuto jídlu ráda jím i salát, ať už například polníček nebo rukolu nebo ledový salát. Lehké jídlo i na večeři nebo pokud chcete zhubnout do plaveček, tehdy samozřejmě bez pečiva. Autor: Kocmax
ZOBRAZIT RECEPT