Pokud dodržíte můj postup, zelí se rozhodně nezkazí, zůstane tvrdé, křupavé a nezčerná. Tak pojďme na to společně! Je to opravdu rychlé a snadné. Kysané zelí bude k dispozici po celý rok.
Pokud dodržíte můj postup, zelí se rozhodně nezkazí, zůstane tvrdé, křupavé a nezčerná. Tak pojďme na to společně! Je to opravdu rychlé a snadné. Kysané zelí bude k dispozici po celý rok.
Určitě se i vám stalo, že jste v zimě naložili kysané zelí do sudu a asi jste měli velké oči, což se nám stává každý rok, a najednou léto klepalo na dveře a v sudu bylo ještě super chutné domácí zelí. A tak jste si položili otázku, co dělat, aby se nezkazilo? Přináším vám super tip. Zavařte ho.
Pokud dodržíte můj postup, zelí se rozhodně nezkazí, zůstane tvrdé, křupavé a nezčerná. Tak pojďme na to společně! Je to opravdu rychlé a snadné. Kysané zelí bude k dispozici po celý rok.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě