Boloňské špagety

Recept Boloňské špagety

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Špagety, Hovězí, Maso, Těstoviny, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Boloňské špagety. Autor: Roseangel

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Špagety, Hovězí, Maso, Těstoviny, Oběd

SUROVINY

Potřebujeme:

500 gmletého hovězího masa
1 plechovka loupaných rajčat
1 ksvětší cibule
2-3 stroužkyčesneku
povidla
majoránka
sůl
sýr na posypání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Pak přidáme mleté maso a dusíme pod pokličkou. Osolíme, okořeníme a po 15 minutách vyklopíme do pánve celou plechovku loupaných rajčat i se šťávou.
  2. Přidáme rozetřený česnek a lžíci povidel. V průběhu vaření občas promícháme. Mezitím si uvaříme špagety. Když je směs hotová (cca 45 minut), dáme ji na špagety a posypeme sýrem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit