Boloňské špagety

Přidal: Roseangel, 23.5.2015
Kategorie: Špagety, Hovězí maso, Maso, Těstoviny, Oběd, Část dne, Boloňské
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Boloňské špagety. Autor: Roseangel
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Potřebujeme:
500 gmletého hovězího masa
1 plechovka loupaných rajčat
1 ksvětší cibule
2-3 stroužkyčesneku
povidla
majoránka
sůl
sýr na posypání
- Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Pak přidáme mleté maso a dusíme pod pokličkou. Osolíme, okořeníme a po 15 minutách vyklopíme do pánve celou plechovku loupaných rajčat i se šťávou.
- Přidáme rozetřený česnek a lžíci povidel. V průběhu vaření občas promícháme. Mezitím si uvaříme špagety. Když je směs hotová (cca 45 minut), dáme ji na špagety a posypeme sýrem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bolonské špagety.
KOMENTÁŘE K RECEPTU