Už toho vánočního pečení bylo až až, tak jsem uvařila takovou klasiku, kterou jsem někdy připravovala pouze na nedělní oběd. Ale je čtvrtek a tento oběd se dokonale hodil :) Každý si pochutnal, pochválil a odešel s plným bříškem. Bramborová kaše jako příloha je u nás velmi oblíbená, máme ji mnohem raději než rýži nebo salát. Autor: Marta
Už toho vánočního pečení bylo až až, tak jsem uvařila takovou klasiku, kterou jsem někdy připravovala pouze na nedělní oběd. Ale je čtvrtek a tento oběd se dokonale hodil :) Každý si pochutnal, pochválil a odešel s plným bříškem. Bramborová kaše jako příloha je u nás velmi oblíbená, máme ji mnohem raději než rýži nebo salát. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě