Česnekovo rajčatová směs za studena, kterou netřeba ani zavařovat a nezkazí se.

Recept Česnekovo rajčatová směs za studena, kterou netřeba ani zavařovat a nezkazí se.

Přidal: , 2.8.2019

Kategorie: Rajčata, Zavařeniny

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud se Vám letos urodilo více rajčat než jindy a nevíte co s nimi, máme pro Vás skvělý recept na rajčatový základ například na pizzu, polévku, na topinky, základ do guláše nebo jako omáčku k hranolkům nebo ke grilované klobáse. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 2.8.2019

Kategorie: Rajčata, Zavařeniny

Čas přípravy:

SUROVINY

1 kgrajčata
200 gčesnek
35 gsůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rajčata zbavíme slupky. Nejdříve je nakrojíme do kříže, ale pouze jemně a hodíme je do horké vody. Necháme chvíli ponořené a následně je zchladíme ve studené vodě. Stáhneme slupku a hodíme do větší misky.
  2. Přidáme očištěný česnek a pořádně tyčovým mixérem rozmixujeme.
  3. Přidáme sůl a plníme čisté a suché sklenice.
  4. Pořádně uzavřeme a odložíme do komory. Česnek a sůl je výborný konzervant.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit