Dala jsem si za ukol upect na chalupe a podminky byly opravdu bojove. Na fotkach muzete videt skromnou kuchynku, kde jsme v zapeti zjistili, ze plotna funkcni neni. Nevadi, hlavne, ze trouba jede :). Pak tu byla chrapajici pomocnice v kuchyni, a abych si rozpustila maslo, med a cukr, musela jsem vybehnout ven a tento krok provest u udirny. Takze se ze me stala vyuzena Nada. Ale zvladli jsme to. Ted uvidime, jak to vsechno dopadne a snad si i na hruskovem kolaci se zazvorem, skorici a medikem pochutname. Autor: Dve v troube
Dala jsem si za ukol upect na chalupe a podminky byly opravdu bojove. Na fotkach muzete videt skromnou kuchynku, kde jsme v zapeti zjistili, ze plotna funkcni neni. Nevadi, hlavne, ze trouba jede :). Pak tu byla chrapajici pomocnice v kuchyni, a abych si rozpustila maslo, med a cukr, musela jsem vybehnout ven a tento krok provest u udirny. Takze se ze me stala vyuzena Nada. Ale zvladli jsme to. Ted uvidime, jak to vsechno dopadne a snad si i na hruskovem kolaci se zazvorem, skorici a medikem pochutname. Autor: Dve v troube
Každý den nejlepší recepty a články
skvělý recept! děkuji přidala jsem také trochu rumu, tím se nikdy nic nezkazí...))
díky :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Nevim kde nastala chyba, kazdopadne po hodine peceni pridany stupne na 150’ C a jeste pul hodky se dodelaval, jinak by snad nebyl. Musela jsem ho preklopit do jineho pekace, jinak by skrz hrusky a mekkost nesel narezat a vyndat. Chutove ale vyborny.