Cheesecake s nejlepší čokoládovou polevou

Přidal: adanecka11, 8.8.2016
Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Nejlepší dezerty, Cheesecake, Dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Můj recept na fantastický cheesecake. Ta poleva je číslo jedna!!! Už jsem zkoušela ganache, klasickou polevu, ale tato je nejlepší. Autor: adanecka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: adanecka11, 8.8.2016
Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Nejlepší dezerty, Cheesecake, Dezerty
SUROVINY
Základ:
200 gmáslové sušenky
100 gmáslo
Krém:
3 ksvejce
3 PLmoučkový cukr
3 PLhladká mouka
100 grozpuštěna bílá čokoláda
150 gsalko v tube (Lidl)
200 mlzakysaná smetana
100 gsmetanová pomazánka bez příchutě
500 gjemný tvaroh
Poleva:
200 mlzakysaná smetana
100 gčokoláda na vaření
- Do klasické dortové formy průměr 24 cm namačkáme rozdrcené máslové sušenky 200 g smíchané s rozpuštěným máslem 100 g.
- Dáme do vyhřáté trouby předpéct na 180 st. cca 10 minut.
- Dále si vyšleháme 3 vejce s 3 PL moučkového cukru a 3 lžícemi hladké mouky, dále přišleháme 100 g rozpuštěnou bílou čoko, 1 salko v tubě 150g (mají ho v Lidlu), 1 zakysaná smetana 200 ml, 100 g smetanové pomazánky bez příchutě, 500 g jemného tvarohu.
- Celé vymícháme a nalijeme na sušenkový základ, pečeme dále při teplotě 180 stupňů asi 60 minut.
Můj blog: Aďkine overené recepty
KOMENTÁŘE K RECEPTU