Cheesecake s nejlepší čokoládovou polevou

Recept Cheesecake s nejlepší čokoládovou polevou
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Můj recept na fantastický cheesecake. Ta poleva je číslo jedna!!! Už jsem zkoušela ganache, klasickou polevu, ale tato je nejlepší. Autor: adanecka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Základ:

200 gmáslové sušenky
100 gmáslo

Krém:

3 ksvejce
3 PLmoučkový cukr
3 PLhladká mouka
100 grozpuštěna bílá čokoláda
150 gsalko v tube (Lidl)
200 mlzakysaná smetana
100 gsmetanová pomazánka bez příchutě
500 gjemný tvaroh

Poleva:

200 mlzakysaná smetana
100 gčokoláda na vaření

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do klasické dortové formy průměr 24 cm namačkáme rozdrcené máslové sušenky 200 g smíchané s rozpuštěným máslem 100 g.
  2. Dáme do vyhřáté trouby předpéct na 180 st. cca 10 minut.
  3. Dále si vyšleháme 3 vejce s 3 PL moučkového cukru a 3 lžícemi hladké mouky, dále přišleháme 100 g rozpuštěnou bílou čoko, 1 salko v tubě 150g (mají ho v Lidlu), 1 zakysaná smetana 200 ml, 100 g smetanové pomazánky bez příchutě, 500 g jemného tvarohu.
  4. Celé vymícháme a nalijeme na sušenkový základ, pečeme dále při teplotě 180 stupňů asi 60 minut.
  5. Necháme vychladnout a polijeme čoko polevou: 100 g čokolády na vaření rozpustíme a vmícháme do ní 200 ml zakysané smetany, potřeme cheesecake, poklademe ovoce a dáme ztuhnout.

Můj blog: Aďkine overené recepty

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit