Zakysanou smetanu používám do vánočního pečení už dlouho. Po upečení je cukroví jemné a křehké. Někdy hvězdičky lepím marmeládou a někdy je pouze popráším cukrem. Autor: Mineralka
Zakysanou smetanu používám do vánočního pečení už dlouho. Po upečení je cukroví jemné a křehké. Někdy hvězdičky lepím marmeládou a někdy je pouze popráším cukrem. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Docela jsem se tohoto receptu bála, u těsta jsem se strašně vztekala, protože bylo takové měkké a snadno se trhalo, tudíž jsem dělala silnější placky cca 0,2cm. V troubě to krásně narostlo a jsou naprosto výborné ! citronu jsem dala více, než je napsáno v receptu,aby byl cítit. Doporučuji udělat!
Jsou luxusní 👍👍jen jsem dala více citrónu(šťávu že 2a kúru taktéž)👌👌
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Mňa teda recept vôbec nenadchol😒cesto dosť lepkavé aj po pridaní múky, trebalo stále podsýpať. A výsledok nič moc