SUROVINY
Těsto:
2 ksvejce
60 mloleje
60 mlcitronové šťávy
z 1 citronunastrouhaná kůra
280 gřeckého jogurtu
230 gkrupicového cukru
260 gpolohrubé mouky
1 ksprášek do pečiva
- Jednoduchá bábovka, kterou si oblíbíte. Zvládne ji upéct i začínající hospodyňka. Po chutném obědě se určitě hodí něco sladkého. A pokud máte rádi moučníky bez máslových krémů nebo bez čokoládové polevy, tato bábovka je pro vás vhodná.
- Pečeme při 170 °C asi hodinu. Upečení zkontrolujeme špejlí.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Citrónovo-jogurtová bábovka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Babka cytrynwo-jogurtowa.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Zitronen-Joghurt-Gugelhupf an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Citromos-joghurtos kuglóf.
KOMENTÁŘE K RECEPTU