Čokoládový krémeš s pařížskou šlehačkou

Recept Čokoládový krémeš s pařížskou šlehačkou
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Ochutnali jste už čokoládový krémeš? Pokud ne, tak to je třeba rozhodně napravit. Krémová čokoládová vrstva a pařížská šlehačka to je záruka dokonalé chuti.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Základ:

1 bal.listové těsto

Krém:

0,5 lmléko
1 bal.čokoládový pudink
3 lžícekrystalový cukr
200 mlmléko
1 bal. pařížská šlehačka
2 lžícemoučkový cukr
0,5 lmléko
1 bal.čokoládový pudink
3 lžícekrystalový cukr

Pařížská šlehačka:

250 mlsmetana ke šlehání
100 gtmavá čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na dno formy cca 20x20 cm si připravíme upečené listové těsto. Máte-li větší formu, množství si klidně zdvojnásobte.
  2. Z půl litru mléka, čokoládového pudinku a cukru si uvaříme čokoládový krém. Vylijeme na upečené listové těsto a necháme ztuhnout v chladničce.
  3. Na vrch navrstvíme pařížskou šlehačku, kterou jsme si připravili den předem.
  4. Pařížská šlehačka: Smetanu s hořkou čokoládou zahřejeme tak, aby čokoláda roztala, ale smetana nesevřela. Necháme úplně vychladnout a následně uložíme do chladničky na minimálně 12 hodin. Tuhý krém krátce vyšleháme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit