Výborný smetanový zákusek, plný kakaa a na vrchu nastrouhané čokoládové hobliny. Zvyknu připravovat takové řezy, ale teď mě napadlo, co tak to všechno dát do dortové formy. A vznikl z toho opravdu luxusní dezert, který si umím představit i na nějakou oslavu. A dokonce si ho umím představit i nepečený - základ vyměnit za klasickou sušenkový nepečený jako při cheesecaku. Autor: Petra
Výborný smetanový zákusek, plný kakaa a na vrchu nastrouhané čokoládové hobliny. Zvyknu připravovat takové řezy, ale teď mě napadlo, co tak to všechno dát do dortové formy. A vznikl z toho opravdu luxusní dezert, který si umím představit i na nějakou oslavu. A dokonce si ho umím představit i nepečený - základ vyměnit za klasickou sušenkový nepečený jako při cheesecaku. Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě