Možná všichni znáte, ale musím se podělit o recept. Je jednoduchý, chutný, časově a finančně nenáročný. A pokud místo majonézy použijete pouze nízkotučný jogurt, tak dá se říci, že i zdravý. Můžete ho jíst pouze s chlebem nebo podávat jako přílohu k pečenému masu. Doma ho dělávám velmi často, jen tak na večeři, protože zelí mohu vždy a všude a spolu s mrkví a celerem...., kdo to vymyslel byl génius :))))) Autor: Adkas
Možná všichni znáte, ale musím se podělit o recept. Je jednoduchý, chutný, časově a finančně nenáročný. A pokud místo majonézy použijete pouze nízkotučný jogurt, tak dá se říci, že i zdravý. Můžete ho jíst pouze s chlebem nebo podávat jako přílohu k pečenému masu. Doma ho dělávám velmi často, jen tak na večeři, protože zelí mohu vždy a všude a spolu s mrkví a celerem...., kdo to vymyslel byl génius :))))) Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě