Cordon bleu trochu jinak

Přidal: Mineralka, 7.9.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Určitě všichni znáte klasický cordon bleu - kuřecí prsa, šunka, sýr, obalené v trojobalu a vysmažené na oleji. Připravte si toto chutné jídlo trochu jinak. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 7.9.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
kuřecí prsa
šunka
tvrdý sýr
sůl, pepř
vegeta
Trojobal:
vajíčka
hladká mouka
strouhanka
Dále budeme potřebovat:
300 mlzakysaná smetana
2 ksvejce
špetkasoli
- V malé misce smícháme vajíčka se zakysanou smetanou, přidáme špetku soli. Promícháme a hotovo.
KOMENTÁŘE K RECEPTU